Notícia

Presentació del llibre «A l'ombra del temps» de Sebastià Carratalà

Sebastià Carratalà
Sebastià Carratalà

El proper divendres, 12 de maig presentarem l'últim llibre de Sebastià Carratalà, "A l'ombra del temps". La presentació serà al saló de la Reial Sèquia Escalona a les 19.30h

En la presentació intervindran l’autor del llibres, Moisés Vizcaino coordinador de La Veu del País Valencià i Tobies Grimaltos.

A "l’ombra del temps" recull cinquanta articles al llarg de sis capítols que Carratalà ha publicat en el diarilaveu.com, així com un quadern adjunt amb il·lustracions d’Anna Moner i el mateix Sebastià Carratalà. El lector “pot mirar-les mentre llegeix, perquè estan vinculades amb els capítols, o pot mirar-s’ho per separat, ja que queda com un altre objecte dins del llibre”, explica l’escriptor. El mateix Carratalà empra el pròleg per a explicar com ha estat aquesta tria “difícil”, ja que “hi havia molts textos on triar i havia de deixar molts fora”, afegeix. Així doncs, s’han seleccionat els textos que “hem pogut agrupar per capítols i que donen certa unitat entre ells, on d’alguna manera tenen una temàtica comuna”. Dídac Ballester és el dissenyador  de l’edició d’A l’ombra del temps de Sebastià Carratalà.

Us esperem!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu