Notícia

Campanya de prevenció robatoris de fruites 2016

Terme de Castelló
Terme de Castelló
Campanya 2015/16 de prevenció de robatoris de fruites al camp de Castelló: La Policia Local recupera la tercera part del que s'ha denunciat.

A les acaballes de l'actual temporada de collita de fuita al terme de Castelló, atenent a les dades que consten en els informes setmanals de control de la "Campanya de prevenció de robatoris de fruita als camps" de la Policia Local de Castelló, fins el 19 de febrer passat podem extraure els següents titulars:

S'han realitzat més d'un centenar de punts de verificació, tant per part de la Unitat Rural com de la Unitat Urbana de la Policia Local de Castelló.


 

S'han receptat una vintena de denúncies per compareixença davant la Policia Local corresponents a uns 9.740 kg de mercaderia furtada als camps de Castelló i, en alguns casos, amb diligències davant el jutjat.

D'aquestos quilograms denunciats com a furtats, sols la Policia Local de Castelló n'ha recuperat 2.900 kg, en diferents dispositius i operacions. És a dir, vora una tercera part del que s'ha denunciat a Castelló, s'ha recuperat. En totes aquestes operacions s'han instruït diligències i s'han posat en coneixement de l'autoritat judicial.

La Policia Local de Castelló agraeix la col·laboració dels agricultors i els demana que continuen controlant les seues collites, complimentant les guies DATA, i denunciant els robatoris i les activitats sospitoses als camps, tant propis com dels veïns, per tal de poder millorar aquestos resultats i reduir els furts de fruites i el trànsit de fruita il·legal al terme de Castelló.