Notícia

Carnestoltes Castelloner 2017

Esmozar, cucanyes, sopar popular, disfresses i molta festa en el Carnestoltes de Castelló
 
Aquest dissabte 25 de febrer es celebrarà a Castelló el 2n Carnestoltes organitzat per l’Assemblea de Joves, després de l’èxit del de l’any passat.
 
Els actes començaran de bon matí, amb un esmorzar popular a la plaça de l’Ajuntament amb carn a la brasa per a tot el món i també amb opció vegana. Tot seguit estan previstes activitats per als més menuts, amb les tradicionals cucanyes. 
 
Per la vesprada seguiran els actes destinats als xiquets, amb animació i pintura de cares a la Plaça de l’Om. I ja per la nit comença el sopar popular a la Plaça de l’Ajuntament que enguany anirà a càrrec dels Festers 2017.
 
A partir de les 23h, amb tot el món disfressat, començarà el plat fort de la jornada amb les actuacions a la Plaça de l’Om del GM l’Atrilet, música pop-rock dels 80 i 90 a càrrec de La RayBand i per últim DJ Biano fins altes hores de la matinada.
 
Recordeu que teniu fins demà, dijous, per a comprar els vostres tíquets tant per a l’esmorzar com per al sopar. Estos es poden aconseguir a la Biblioteca fins les 20.30h. (+ informació al cartell).