Notícia

L'Ajuntament de Castelló clausura, la II Escoleta Municipal de Nadal

L'Ajuntament de Castelló clausura, la II Escoleta Municipal de Nadal amb una festa i èxit de participació.
 
Aquest any  han participat 54 xiquetes i xiquets en aquesta iniciativa que s'ha desenvolupat en el CEIP Severí Torres.

L'Ajuntament de Castelló va clausurar el passat divendres, 5 de gener, la II Escoleta de Nadal amb una festa en la qual han participat 54 escolars que han gaudit d'aquest projecte en el CEIP Severí Torres durant les vacances escolars de Nadal.

La regidoria d'Educació, va manifestar el seua agraïment  a les famílies “per confiar en aquesta iniciativa”, que té com a objectiu “facilitar la conciliació laboral i familiar, demostrant que des del públic podem oferir un servei de qualitat, a través d'un projecte educatiu i d'oci amb monitors que han atès les necessitats de l'alumnat”.
 

Així, l'actual equip de govern “continuarà treballant en aquesta línia, perquè els nens i nenes puguen aprofitar les vacances escolars per seguir aprenent i formant-se, alhora que facilitem la conciliació familiar i laboral”. Per això, en el proper període vacacional se celebrarà la segona edició de l'Escoleta de Pasqua.

En breu s'obrirà el procés per presentar els projectes i adjudicar les escoles de vacances de l'any 2017 en un  procés participatiu i transparent,  en el qual  les Ampa  escolliran el projecte que qualifiquen  com  millor i més interessant ,sempre amb el requisit que el 90% dels monitors siguen de Castelló”.


 

 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu