Notícia

El poble de Castelló i la Fira de Santa Llúcia

Foto: AcíCastelló
Foto: AcíCastelló
Com cada any, quan l’hivern s’anuncia imminent, el poble de Castelló gaudeix de la seua Fira de Santa Llúcia. Enguany, com no podria ser d’una altra forma, els castelloners i castelloneres han tornat a compartir el carrer amb tot un ventall de propostes pensades únicament i exclusiva a fomentar la participació i la convivència entre tots els veïns.

Una fira marcada per la col·laboració de les diferents associacions i entitats del nostre poble, que desinteressadament participen de la fira oferint diferents activitats destinades a tots els que s’hi volen aplegar.

Ha sigut un cap de setmana intens, replé d’una varietat de propostes molt atractiva. De fet, el poble de Castelló ha pogut gaudir de la fira esportiva, fira medieval, fira d’entitats, fira d’atraccions, actuació de la nostra Lira Castellonera... i tot, en un ambient cultural i festiu que, com sempre, ha estat marcat pel civisme i el respecte que tant caracteritzen el nostre poble.

En definitiva, des del nostre equip de govern només volem expressar el nostre agraïment més sincer a tots els que han participat en la fira i el nostre desig que tots, des dels més menuts als més grans, hagen gaudit un any més de la nostra Fira de Santa Llúcia.

Som poble, fem poble!