Notícia

Comencen les vacunacions a les persones nascudes en 1956 i 1957

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública mitjançant Margarita Llaudes Llaudes, gerent del Departament Xàtiva - Ontinyent s'ha posat en contacte amb l'alcalde de Castelló, Òscar Noguera per a informar i aclarir dubtes.

La informació que ens facilita la gerent del Departament Xàtiva - Ontinyent és la següent:

El dimarts 6 i dimecres 7 d'Abril s'iniciarà la vacunació COVID a les persones nascudes en 1956 i 1957, és a dir als de 65 i 64 anys.

Des del Departament Xàtiva - Ontinyent se citaran unes 3700 persones, les vacunes rebudes són d'Astra Zeneca el que ens permet vacunar una major població.

S'aprofitarà la infraestructura existent en tots els Departaments de salut i que correspon a les utilitzades per a vacunar el personal docent. Per això en el nostre Departament serà al Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva.

Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva

La citació s'ha realitzat mitjançant un SMS on apareix la cita de la primera dosi i la de la segona dosi, a més hi ha un enllaç on si piquem apareix tota la informació sobre la vacuna AZ.

Si tens 64 o 65 anys i NO has rebut l'SMS pot ser que el SIP tinga incorreccions o no tinga el seu número de mòbil.

Els que no assistisquen a la cita ara seran recaptats més endavant.

La citació es realitza de manera centralitzada i automàtica des de La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per això no podem facilitar la informació per poblacions.

Per últim informar que la setmana que ve acabarem en el Departament amb tots els de 80 anys i dependents i començarem amb els de 70 a 79 anys, aquestes vacunacions es faran als centres de salut de cada població i segons ens vagen arribant dosis de vacunes.

Important, recordeu

Perquè Salut Pública puga contactar amb nosaltres és molt important que el telèfon associat al SIP siga el correcte per a poder rebre la telefonada.

Si no esteu segurs que el telèfon associat siga el correcte ací us expliquem com es pot actualitzar telemàticament.

Clicant ací anireu a la pàgina que baix en la tercera imatge es mostra com és el formulari, poseu el número SIP, la data de naixement, la data d'emissió de la targeta SIP (totes aquestes dades estan en el SIP), introduïu el codi que mostra dalt i valideu i us apareixerà aquest missatge:

A continuació poseu el telèfon mòbil (necessari) i si voleu el correu electrònic i telèfon fixe i cliqueu en 'envieu' i automàticament s'actualitzarà o us indicarà que les dades són correcte amb aquest missatge.

Imatge simulada, cliqueu damunt de la imatge i anireu a la pàgina de la Conselleria de Sanitat

Esteu atents, continuarem informant!