Notícia

Els Reis d'Orient recorregueren ahir tot Castelló

/ Fotos: Joanjo Puertos

Els Reis d'Orient, van recórrer ahir tot Castelló, en cotxes antics per arribar a totes les xiquetes i xiquets que estaven esperant a les seues cases.

La tradicional cavalcada de Reis d'Orient aquest any a causa de les restriccions sanitàries per la Covid-19 ha estat substituïda per tres comitives que cadascuna portava un Rei per a recórrer els carrers de Castelló, saludant els xiquetes i xiquets als balcons i a les portes de les seues cases.

Les seues Majestats d'Orient a l'arribada a l'Ajuntament de Castelló al voltant de les 5 de la vesprada, varen ser rebuts per l'alcalde Òscar Noguera i el regidor de Cultura Festiva Xavi Tortosa, on arribaren en uns espectaculars cotxes antics.

El Reis Melcior, Gaspar i Baltasar abans de començar el recorregut van gravar un discurs dins de l'ajuntament dirigit a totes les xiquetes i xiquets de Castelló, prestant també atenció als més majors "que tant han patit durant la pandèmia". En eixir a la plaça per començar a recórrer per tots els carrers de Castelló es va disparar un xicotet castell pirotècnic per avisar que les seues Majestats iniciaven el recorregut.

Vídeo del discurs

Una vegada els Reis van recórrer Castelló, es van acomiadar de tota la gent que els acompanyava i els van emplaçar per a l'any que ve, esperant que tot haja passat i se celebre una gran festa on totes i tots podem participar d'ella.

Vídeo d’un recull de fotos

Joanjo Puertos


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu