Notícia

Dia de l'esport escolar a Castelló

El passat divendres, 11 de novembre,  l'alumnat de cinquè de Primària i de segon d'ESO de tots els centres escolars de Castelló dedicaren tot el matí a la pràctica de l'esport col·lectiu en el poliesportiu municipal.

Els membres de la Comissió d'Activitats Extraescolars del C.E.M. organitzaren l'alumnat participant per equips,  amb escolars de tots els centres en cadascun d'ells, per jugar al bàsquet, al futbol i al voleibol. També, programaren els partits per disputar els campionats dels diferents esports per categories (prim`ria i Secundària) i  en funció dels equips participants.

Així mateix, l'alumnat de l'Escola Infantil Municipal també assistiren a la matinal esportiva, per divertir-se sortejant els circuits de psicomotricitat, preparats per les seues professores amb la col·laboració de Vlado i d'unes quantes mares.

El bon oratge, la col·laboració, l'esperit esportiu i el "bon rotllo" entre tots els participant ens permeteren fruir d'una agradable matinal esportiva escolar i ens deixaren amb ganes de tornar a repetir-la.
 

 
Comissió d'Activitats Extraescolars del C.E.M. de Castelló 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu