Notícia

Aquest cap de setmana tenim en les nits d'agost a Pixels Off Line, TubaFresca i Miquel Gil

Les nits d’agost, arriben a Castelló

Castelló, malgrat la pandèmia pel Covid-19, continua sent un poble fester. 

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

Divendres 7 d’agost de 2020

20.00 h. Espectacle infantil PIXELS OFF LINE de la Cia. Produccions Scura. En un món virtual, rodejats de monstres, cavernes i illes voladores, viuen els Píxels. A causa d'un error, els personatges del videojoc passen de la seua realitat virtual a la real dels humans. Cançons, jocs i molta diversió per als més menuts. A la plaça de l’Ajuntament.

22.30 h. TUBAFRESCA 2020, a càrrec del grup de tubes i bombardins de la Lira Castellonera. Este concert té un interés especial pels instruments que inclou; és peculiar, ja que estos instruments greus, que normalment fan l’acompanyament en la majoria de les obres, són solistes i són melòdics. Ens sorprendrà tot allò que es pot tocar amb ells.

A més a més, comptem amb la presència inestimable d’un professional de la tuba, el castellonenc Tobies Isern Estrela. A la plaça de l’Ajuntament.

Dissabte 8 d’agost de 2020

23.00 h. MIQUEL GIL en format trio presenta el seu disc GEOMETRIES, amb noves composicions d’arrel valenciana. A la plaça de l’Ajuntament.

Regidoria de Cultura Festiva