Notícia

Celebrem la victòria de l'UD i respectem la COVID-19

/ Foto: Joanjo Puertos

Davant el desig de celebrar la victòria de l'UD Castellonense demà divendres, també hem de ser conseqüents i respectar la COVID-19.

Divendres 24 de juliol de 2020 serà una data recordada al calendari esportiu de Castelló. El nostre equip local jugarà al camp de l’Alberic l’ascens a 3a divisió; fet històric que no ocorre des de la temporada 56-57.

Després de la victòria a la gespa al camp dels nostres veïns, contra el CD Castellón B, i després de lluitar com a gladiadors, aquesta setmana és torn d’enfrontar-nos a la Vila Joiosa CF.

El nostre Castellonense, els de blanc i negre, i tota l’afició viurem un moment històric; per això, des de l’Ajuntament de Castelló i des del club esportiu, apel·lem al civisme de la ciutadania. Som els primers que volem la victòria i la celebració però som conscients de la situació de risc en què estem vivint.

Ja hi haurà temps de celebrar les victòries, però no és ara. Ara és moment d’enviar tota la nostra força a l’equip i que sàpiguen que estem amb ells; és moment de cuidar-nos, de respectar-nos i, és moment de protegir les persones que ens estimem.

Divendres guanyarem, això ho sabem, però no hem de permetre que la victòria ens cegue. Som més forts i més intel·ligents que els virus, no deixem que ens vença.

Ho celebrarem i ho farem com cal!

Ànim UD Castellonense!

Font
: