Notícia

L'Escola d'Adults de Castelló es reuneix amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

/ Imatge de la reunió

REUNIÓ AMB LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE MUNICIPIS I PROVÍNCIES

El passat dia 16 de juliol el director de l’Escola d’Adults Paz Mínguez, Josep Vicent Martínez, com a president del Col·lectiu de Mestres Municipals d’FPA del País Valencià es va reunir amb Vicent Gil Olmedo, Secretari General de la FVMP, per tractar temes de vital importància per al futur de les escoles municipals d’FPA.

La reunió va tenir lloc a la seu de València i en la reunió participaren membres de la junta del Col·lectiu i el tècnic de la federació encarregat dels temes d’educació. El CMM d’FPA representa els i les professionals que treballen en les mes de 140 escoles d’adults municipals de tot el nostre territori, que és el 70 % de l’oferta formativa per adults de tot el País Valencià.

Durant la reunió va destacar la intenció de les dues parts de col·laborar més intensament per tal de millorar la qualitat la formació que s’impartix en les nostres escoles com de la situació del professorat, ja que ha estat un col·lectiu bastant castigat i menysvalorat per l’administració educativa, cosa que s’ha fet més palesa durant el confinament. Es va acordar fer una comissió conjunta i començar a establir el mecanismes de col·laboració que passen en primer lloc per signar un conveni i la formació d’una xarxa de centres recolzada per la mateixa federació.

Esperem que aquest camí que s’enceta servisca per millorar el servei que donem a la nostra ciutadania que està interessada en formar-se per millorar la seua qualitat de vida social i laboral.