Notícia

Cinema d'Estiu 2020, aquest dijous 'Parásitos'

Cinema d'Estiu 2020.

Aquest dijous continuem amb el Cinema d'Estiu. A la plaça de l'Om, 22.00 h.

Tanto Gi Taek (Song Kang-ho) com la seua família està sense feina. Quan el seu fill gran, Gi Woo (Choi Woo-sik), comença a donar classes particulars a la casa del Park (Lee Seon-gyun), les dues famílies, que tenen molt en comú malgrat que pertanyen a dos mons totalment diferents, comencen una interrelació de resultats imprevisibles.

A més a més, continuem a l'igual que l'any passat amb els curts de la MICE, a cada sessió projectarem un curt del 2020. Aquest dijous visualitzarem el curt "De nosaltres per a tu" de l'alumnat de 3er de primària CEIP AUSIÀS MARCH, La Vall d'Uixó.

Vídeo-Reflexió que, com a CAES, convida a meditar i recapacitar envers la no discriminació. La importància de conèixer els nostres drets com a xiquets/es i la manera d’enfrontar la intolerància.

De nosaltres per a tu

Vídeo-Reflexió que, com a CAES, convida a meditar i recapacitar envers la no discriminació. La importància de conèixer els nostres drets com a xiquets/es i la manera d’enfrontar la intolerància.

PROTOCOL COVID CINEMA D’ESTIU

Enguany degut a la Covid-19 es prendran les mesures següents higièniques i de distanciament social per la seguretat del públic assistent:

Aforament limitat.

2 accessos: Un pel carrer Ramon i Cajal i l’altre per carrer Major amb l'ús obligatori de la mascareta, respectant la distància de seguretat i gel hidroalcohòlic.

Per evitar aglomeracions, l’accés a la plaça s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de la pel·lícula.

Pati de butaques: cadires disposades per a 1 persona, parelles i grups de 3, obligatori l'ús de la mascareta.

Les persones usuàries del cinema hauran de dur mascareta, des d'aquesta setmana es obligatori el seu ús.

Durant la pel·lícula: S’ha d’evitar transitar per la plaça, entrar i eixir.

Eixides: Les persones usuàries del cinema no mouran les cadires i abandonaran la plaça amb l’ús obligatori de la mascareta.

Responsabilitat: l’Ajuntament confia en el civisme dels seus veïns i veïnes, per acomplir les normes de distanciament social i higiene per la seua pròpia seguretat i la de la resta de persones usuàries.