Notícia

Reobertura Escola Infantil Municipal

/ Foto: Joanjo Puertos

L’Ajuntament de Castelló, conjuntament amb l’Escola Infantil Municipal, i d’acord amb les actuacions que proposa la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per al desenvolupament de l’activitat educativa i la Direcció General de Salut Pública i Addiccions, s’ informa que:

A partir del 22 de juny de 2020, l’Escola Infantil Municipal reobrirà les seues portes, sempre respectant les mesures de seguretat i higiene que estableixen les autoritats sanitàries. Amb paraules del Regidor d’Educació: «L’Ajuntament de Castelló té com a prioritat a les persones i, per això, posarà tots els mecanismes que té per poder ajudar a totes les famílies en aquesta situació excepcional. L’Escoleta Infantil reobrirà les seues portes per a tots i totes les que ho sol·liciten».

És per això que des de la Direcció de l’escola s’informarà a totes les famílies per donar-los a conéixer totes les mesures que s’han de seguir, així com la nova manera de funcionar que adoptarà el centre.

Aquestes mesures es pretén que siguen portades endavant de la manera més imperceptible possible per garantir una bona adaptació de totes les xiquetes i xiquets que assisteixen al centre i, a més, es pren aquesta mesura perquè entenem que són temps complicats i que l’Ajuntament ha d’estar al costat de la seua ciutadania i procurar, en les mesures possibles, afavorir una conciliació familiar.

L’horari del centre serà l’habitual dels anys anterior durant el mes de juny i juliol, és a dir, de 08:00 hores fins les 13:0 hores; de la mateixa manera que tots els serveis que es presten, és a dir, es manté el servei de menjador per a totes les famílies que ho sol·liciten.

Per a qualsevol consulta es pot cridar al telèfon de contacte de l’Escola: 962450536.

O enviar un correu electrònic a: escolainfantil@villanuevadecastellon.es