Notícia

La Fundació de La Caixa selecciona a Respir com projecte d'acció social

Obra social La Caixa selecciona dos projectes valencians per a rebre ajudes de l’entitat
 
La Fundació de La Caixa selecciona a AFA de Vva. Castellón-Respir i a l'Escola Familiar Agrària de Llombai per els seus projectes d'acció social a l’àmbit rural.

 
L'Associació de Familiars de malats d'Alzheimer i altres demències AFA-Respir del nostre poble ha segut una de les dos entitats seleccionades a la província de Valencia per a rebre les ajudes de l’Obra Social la Caixa.
 
 
AFA-Respir ha participat amb el projecte “Esperança és vida 2016” dins de la Convocatòria d'Acció social en l’àmbit rural 2016 de concessió d’ajudes per impulsar projectes adaptats a les característiques específiques i a les necessitats psicosocials en el medi rural de xiquets i joves, persones grans, persones amb discapacitat o malaltia mental i persones en risc de pobresa o exclusió social.
 
Membres de l'AFA Respir del nostre poble han celebrant el Dia Mundial del malalt de Alzheimer amb una soltada de globus verds.
 
 
La  convocatòria  d’acció  social  dintre  de l'àmbit  rural  forma  part  del  Programa d’Ajudes a Projectes de Iniciatives Socials. Dels 328 projectes presentats, 49 han segut seleccionats a nivell nacional i AFA de Vva. Castellón-Respir junt a L'Escola Familiar Agrària de Llombai amb el projecte “Emple@t al mon rural” han segut els dos projectes que rebran l'ajuda a la nostra comunitat.
 
La selecció dels projectes s’ha portat a terme a partir dels criteris d'avaluació que han pres en consideració aspectes com ara els recursos existents o la implicació de la comunitat.
 
El Director de la Oficina de La Caixa Gonzalo Escudero, a signant el Conveni amb les representants de AFA de Vva. Castellón-Respir.