Notícia

La GVA activa 'Pla HOPE' un cercador i orientador d'ajudes

/ pixabay

La Generalitat Valenciana ha activat una plataforma anomenada 'Pla HOPE' aquesta contribueix al fet que ciutadania i empreses puguen accedir a les ajudes d'àmbit autonòmic, nacional i europeu per a l'eixida de la crisi.

La plataforma 'online' d'ajudes per a la reactivació econòmica i social del País Valencià és pionera per a acostar les persones i empreses totes les ajudes i incentius públics que poden contribuir a la seua recuperació després de l'impacte de la crisi provocada per la COVID-19.

L'objectiu és disposar de la millor informació per a l'obtenció de recursos econòmics, la qual cosa possibilita sens dubte una major eficiència en la presa de decisions i l'aprofitament d'oportunitats, especialment en moments com el que estem passant en què ha quedat demostrat que la corresponsabilitat entre administracions, ciutadans i agents socials, cadascú en l'àmbit de les seues competències, és clau en la resposta a la pandèmia.

Qualsevol nova ajuda que es convoque apareixerà en la plataforma en un màxim de 24 hores. D'aquesta manera, la clau d'Hope està en la facilitat d'accés a la informació i en l'orientació que proveeix en suggerir a l'interessat aquelles ajudes a les quals pot accedir en funció del seu perfil, gràcies a la tecnologia.

Descobreix totes les ajudes actives per al teu perfil i connecta amb tots els gestors amb el Pla HOPE.

Piqueu damunt de la imatge per accedir a la plataforma

Joanjo Puertos