Notícia

Campanya de prevenció de l'odi cap al col·lectiu LGTBI 'Joves Contra la LGTBIfòbia'

/ Imatge: pixabay.com

Joves! Amb motiu del pròxim 17 de maig, Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat i els ajuntaments d’Algemesí, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Carlet, La Pobla Llarga, Manuel, Montserrat i Castelló (Ribera Alta), en col·laboració amb l’Agència d’Igualtat i Convivència, llancem la Campanya de Prevenció de l’Odi cap al Col·lectiu LGTBI “Joves Contra la LGTBIfòbia”.

Cada dia publicarem diferents conceptes per a informar a les persones joves, i població en general, i donar a conèixer el col·lectiu. L’objectiu es visibilitzar el col·lectiu LGTBI, previndre qualsevol tipus d’odi cap a aquest i promoure la tolerància i el respecte per la diversitat sexual. Hui aprenem sobre el concepte de la “LGTBIfòbia”. Sabeu què és?

Des de la Ribera Alta respectem i acceptem l’amor en totes les seues manifestacions. Jove, pots estimar a la persona que vulgues!

#Campanya #Prevenció #Odi #LGTBI #JovesContraLaLGTBIfòbia #17M #DiaInternacionalContraLaLGTBIfòbia #XarxaJove #AIC #Ajuntaments #Joventut #JoventutRiberaAlta