Notícia

Accés a la documentació de l’arxiu municipal en la fase 1

/ Fotos: Valerià Benetó

Dins la Fase 1 de desescalada i seguint els protocols marcats per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, a partir de la pròxima setmana es reactiva el servei públic de l’arxiu municipal per a la consulta dels fons.

Aquesta consulta es farà preferentment per via telemàtica mitjançant correu electrònic arxius4@manra.org o al telèfon 671048988 dijous i divendres de 9 a 13h.

Si és estrictament necessari l’accés a l’arxiu, aquest es farà mitjançant sol·licitud de cita prèvia a arxius4@manra.org, una vegada feta la sol·licitud l’arxivera confirmarà dia i hora per a fer la consulta.

Les sol·licituds seran ateses per ordre de recepció.

Una vegada facilitada la cita prèvia i segons les directrius marcades per Conselleria els usuaris hauran d’adoptar les mesures adequades per a protegir la seua salut i evitar contagis.

Des de l’arxiu s’aplicaran les següents mesures:

L’aforament a l’arxiu estarà limitat a 1 persona.

Es posaran a disposició del usuari aigua, sabó, tovalloles de paper d’un sol ús i solucions hidro-alcohòliques.

No es podrà utilitzar l’ordinador d’ús públic.

Els documents que tinguin accés les persones usuàries de manera presencial, hauran de quedar en quarantena mínim 10 dies abans de poder ser utilitzats de nou.

En les pròximes fases de desescalada s’aniran definit els criteris d’ús dels espais municipals segons les directrius que marquen les autoritats sanitàries i administracions corresponents.