Notícia

Desescalada: Biblioteca Pública Municipal 'Joan Fuster'. Període d l’11 al 24 de maig

/ Fotos: Joanjo Puertos

HORARI D’APERTURA I CONDICIONS:

Període de l’11 al 24 de maig.

De dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h i dimecres de 17.00h a 20.00h.

Únicament servei de préstec i devolució d’exemplars.

No estaran obertes les sales d’estudi, la planta baixa, ni es podrà consultar la premsa diària, revistes, etc. Accés per la porta principal.

Aforament: 1 persona.

INFORMACIÓ PER A LES PERSONES USUARIES:

Les persones usuàries disposaran a la porta de la biblioteca de gel hidroalcohòlic, serà obligatori el seu us per poder accedir.

Es recomanable que l’usuari entre a la biblioteca previst de mascareta i/o pantalla.

PRÉSTECS I DEVOLUCIONS:

Recordeu que els exemplars que teniu prestats des d’abans del confinament tenen data límit de devolució a 30 de maig; no cal que vingueu el primer dia a tornar-los.

Un màxim d’una persona al mostrador (on romandrà) fent la devolució i/o préstec dels exemplar/s, en cas de préstec sol·licitarà l’exemplar que desitja a la persona responsable i aquesta procedirà al procés de préstec en cas que estiga disponible.

Si hi ha altres usuaris/es demanant el servei hauran d’esperar fora de l’edifici mantenint la distància de seguretat de 2 metres.

Devolucions. Us recomanem que porteu els exemplars dins d’una bossa de paper que depositareu on vos indique la persona responsable de la biblioteca.

Protocol de quarantena de les devolucions: Els exemplars tornats a la biblioteca passaran a estar en quarantena el temps recomanat per la Generalitat.

Préstec. Una vegada la persona responsable de la biblioteca tinga preparat l’exemplar que l’usuari/a prèviament ha sol·licitat, procedirà a cedir-li l’exemplar en la distància de seguretat i recomanacions previstes.

Es prioritzarà la petició prèvia via correu electrònic o telèfon, de manera que quan vagen a la biblioteca ja estiguen preparats els préstecs per a la seua recollida.