Notícia

Noves mesures a partir de dissabte 2 de maig

/ Fotos: Joanjo Puertos

La Policia Local de Castelló informa que a partir de demà dissabte 2 de maig de 2020 es podrà eixir per a fer esport de manera individual i per a fer passejos amb les persones amb les quals convivim.

El Ministeri de Sanitat ha establert unes regles d'eixida a partir d'aquest dissabte amb l'objectiu d'alleujar el confinament deixant eixir a fer esport i passejar.

L'esport deu ser individual, sense contacte en altres persones, una vegada al dia i dins del terme municipal de Castelló.

Les passejades es poden realitzar amb una persona amb la qual es convisca, les persones que hagen d'eixir acompanyades podran fer-ho amb un cuidador i podran eixir una vegada al dia i no més d'un quilòmetre des del seu habitatge habitual.

Sempre es deu mantenir la distància de seguretat i estan excloses les persones amb símptomes o en quarantena.

Les franges horàries per edats per a passejar i fer esport són les següents:

Des de 14 anys des de les 6.00 h a les 10.00 h i de les 20.00 h a les 23.00 h
Persones amb necessitats especials i majors de 70 anys de les 10.00 h a les 12.00 h i de les 19.00 h a  les 20.00 h
Xiquets i xiquetes de les 12.00 h a les 19.00 h.

Recordeu, l'esport a l'aire lliure haurà de realitzar-se al mateix terme municipal de residència, mentre que en el cas dels passejos no es podrà allunyar-se a més d'un quilòmetre de distància del seu domicili.

Ací baix us deixem una infografia del Ministeri de Sanitat, així com el vídeo del Ministre de Sanitat i el BOE que regula les eixides.

Policia Local de Castelló