Notícia

La Policia Local de Castelló demana a la ciutadania extremar les mesures per a continuar fent front al COVID19

/ Fotos: Joanjo Puertos

La Policia Local de Castelló realitza controls i demana no eixir de casa per continuar frenant els contagis del coronavirus.

La Policia demana a la ciutadania que extremen les mesures per a fer front al COVID, i que no isquen de les seues cases, mesura molt important per a frenar els contagis del coronavirus.

La Policia recorda que cada vegada que eixim al carrer estem posant en risc nosaltres i els altres perquè podem portar el virus i contagiar les persones amb les quals entrem en contacte.

Per això, el cos de Policia Local torna a fer una crida per a superar aquesta crisi i salvar vides, i demanen que totes i tots ens quedem a casa per no posar en risc vides, per la negligència d'uns pocs que decideixen incomplir el deure de confinar-se als seus habitatges, i agraeixen a la immensa majoria que compleix amb les mesures.

Fotos: Agents de la Policia Local controlant el compliment de l'estat d'alarma

La Policia Local de Castelló continua amb un programa de dispositius especials deguts a la situació de l'estat d'alarma i des del 14 de març de 2020 que van començar, fins a hui 22 d'abril ha realitzat més de 170 controls, en els controls s'han revisat més de 1900 vehicles, s'han identificat més de 660 persones i s'han sancionat 46 infractors per incompliment de les mesures establertes en el decret d'Estat d'Alarma del Govern per a fer front al COVID-19.

Però el més important és que la Policia Local de Castelló continua treballant per a tu, fent les funcions de sempre, vigilen espais públics, per prevenir infraccions i delictes. Atenen els requeriments d'ajuda i fan mediació en els conflictes privats.

Auxilien les persones en emergències i accidents. Segueixen de prop les ordres de protecció de violència de gènere. Així com fan complir les normes municipals, entre altres.

A més a més, cuiden de totes i tots durant l'estat d'alarma, amb el control de vehicles i persones, per a garantir la nostra seguretat.

Sempre prop de tu, i ara més que mai!

Policia Local de Castelló