Notícia

La Unitat Militar ‘Milán XVI’ visitara aquesta setmana Castelló

/ Imagen de Dimitris Vetsikas en Pixabay

El poble de Castelló rebrà durant aquesta setmana la visita del grup de cavalleria lleuger cuirassat Milán XVI, situat en Marines (València).

La Unitat Militar destinada al nostre poble té com a objectiu efectuar una sèrie de moviments amb motiu de l'Operació Balmis.

Dit efectiu compta amb personal de l'exèrcit de terra, armada, exèrcit de l'aire, unitat militar d'emergències i guàrdia reial per fer front al control del virus COVID-19.

Foto enviada al whatssap del Miragall

En primer lloc, ens hem posat en contacte amb el cap del grup i, conjuntament amb el cap de policia, hem parlat de les necessitats de seguretat i desinfecció.

Al nostre poble, les actuacions que es van a dur a terme estaran relacionades, principalment, amb la desinfecció d'infraestructures crítiques, instal·lacions sanitàries i dependències dels serveis públics essencials.

Com es materialitza a Castelló?

Ajuntament
Centre de salut
Mercat municipal
Estació de tren
Biblioteca pública
Voltant dels comerços
Parcs i jardins infantils

Aprofitem per a fer una crida a la ciutadania i comunicar-vos que estem fent molt bona tasca amb el confinament. Per això, cal continuar complint i seguir amb les mesures de seguretat que ens marca sanitat.

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu