Notícia

Recollida de mascaretes adquirides per la GVA

/ Imagen de fernando zhiminaicela en Pixabay

Ateses les informacions que tenim de les farmàcies de Castelló, hui dilluns 20 d’abril de 2020 començaran a repartir les mascaretes a Castelló. Ja les tenen a les farmàcies, i ja tenen activat el codi a les targetes SIP per poder-les dispensar als beneficiaris.

Recomanacions per la recollida de les mascaretes gratuïtes de la Generalitat

1.- Quines persones són les beneficiàries de les mascarets gratuïtes de la Genaralitat?

a) Persones amb edat igual o superior a 65 anys.
b) Persones amb estats de salut de major vulnerabilitat.

2.- Qui pot arreplegar les mascaretes ?

Els familiars (o veïnat) més pròxims, amb la SIP de la persona beneficiària podran arreplegar-les. (Perquè, sempre que siga possible, les persones majors o d’estats de salut més vulnerables no haurien d’eixir de casa).

Pel servei municipal d’atenció als majors (607 622 723), aquelles persones que no tenen familiars (o veïnat) pròxims,

3.- On s’ha d’anar a arreplegar-les ?

Cada persona pot anar a qualsevol farmàcia per recollir les mascaretes gratuïtament, a la farmàcia habitual o la que estiga més prop del seu domicili o del domicili del titular de la SIP.

4.- Quan s’ha d’anar ?

Es podrà anar en qualsevol dia i moment de l’horari d’atenció al públic de qualsevol farmàcia, a partir del dia que s’anuncie al Miragall (WhatsApp Castelló),.

Perquè la prescripció de les mascaretes (3 per cada persona beneficiària) no caduca, mentre no s’utilitze.

5.- Com hem d’estar ?

Les cues d’espera es faran sempre sobre les voreres d’accés a la farmàcia i en el sentit contrari a la circulació dels vehicles (per vore’ls vindre sempre de cara).

En tot moment, dins i fora dels establiments, estarem el temps imprescindible i no més; respectant escrupolosament les normes de seguretat i protecció individuals i col·lectives (millor no tocar res que no siga propi), així com i les distàncies establertes per evitar els contagis i la propagació del coronavirus.

6.- Com hem d’anar-se’n ?

En eixir de la farmàcia, cal desplaçar-se per les voreres contraries ( de sentit contrari o de l’altre costat del carrer) a les que està ocupada per la cua d’espera.

7.- Per recordar

Per tal d’estalviar-vos desplaçaments innecessaris, cal telefonar a les farmàcies abans d’anar i confirmar que els medicaments sol·licitats ja estan disponibles a la farmàcia i a la SIP del pacient.

Font
: