Notícia

L’Ajuntament de Castelló convida la ciutadania a sumar-se al dol oficial per les víctimes del COVID19

L’Ajuntament de Castelló s'ha sumat a la jornada de dol oficial declarada per a aquest diumenge 19 d’abril de 2020 pel Govern valencià, i insta a tota la ciutadania castellonera a sumar-se al dol i a participar en els 3 minuts de silenci convocats per les víctimes del COVID19.

Des de l’Ajuntament, que ja fa unes setmanes que té les banderes a mig pal, convida totes les castelloners i castelloners a participar en els 3 minuts de silenci a les 12 del migdia de demà diumenge 19 d’abril de 2019 per a recordar a les persones mortes i expressar el condol des dels balcons.

Amb aquesta iniciativa de la Generalitat són molts els municipis que se sumen, l'alcalde de Castelló, Òscar Noguera, ha destacat que l'Ajuntament se suma a la declaració oficial de dol per a "recordar les víctimes i honrar la seua memòria, donant-los suport a tots davant la pèrdua de sers estimats i el sofriment de les persones que continuen lluitant per a superar la malaltia". També si és possible, demana al rector de Castelló Alvaro Armengol que demà a les 12 de migdia sonen les campanes amb el toc de difunts.

Font
: