Notícia

Comunicat de l'alcalde de Castelló Òscar Noguera

/ Imatge: pixabay.com

Davant l'àudio que va circulant per les xarxes socials referent al fet que al nostre poble hi ha molts infectats de Coronavirus ens veiem obligats a realitzar les següents declaracions:

1.- No coneguem aquesta persona (Ximo) i esperem que la seua intenció sigua bona, aquests  són els típics missatges que mai s’haurien d'enviar a ningú perquè l'únic que aconsegueixen és crear una alarma social que de ninguna manera ajuda, més aviat tot el contrari, perquè ja hem rebut molts whatssaps de la ciutadania avisant-nos.

2.- Ahir a la nit quan un veí em va enviar l'àudio em vaig posar en contacte amb la coordinadora del centre de salut de Castelló, és més, li vaig enviar l'àudio perquè em digués que és el que hi havia de veritat en aquest i ella em va dir que  la situació al poble era normal.

Ells estan atenent com sempre, que els falten mesures de seguretat com a tots, a més a més, els únics mitjans que poden rebre provenen de l’hospital de Xàtiva i no d’una tenda d’esports, que ella mateix realitza visites a domicili i que no hi ha molts com diu l'àudio.

Alguna persona hi  ha infectada però que no em pot dir si  són una, dues o les que siguen, perquè està prohibit pel responsable de salut pública de l'Hospital de Xàtiva dir el nombre d'infectats que hi ha.

3. Tranquil·litzar tota la ciutadania de Castelló, no tenim un nombre massiu de contagis i des de l'Ajuntament estem realitzant totes les gestions per contenir la propagació del Covid-19 o coronavirus segons ens recomanen les autoritats, nosaltres no sabem el nombre de contagis que hi ha a la  població perquè no ens avisen, ara bé seguim recomanant que no s’isca de casa si no és estrictament necessari.

I per acabar el desmentit caldria recordar  que difondre 'bulos', a més de ser insolidari, és un delicte... Prendrem les mesures que considerem necessàries i oportunes per perseguir i sancionar com correspon als infractors i responsables de la seua difusió.

Així mateix, ho posarem en coneixement de la Policia Local i la Guàrdia Civil perquè actuen en conseqüència i amb tota la contundència des de les forces de la llei.

Crec que cal ser dur en l'advertència per evitar mals majors i que no s'estenga el desànim entre la ciutadania.

A veure si la gent irresponsable s'ho repensa abans de reenviar qualsevol cosa !...

E. Òscar Noguera Alberola

Font
: