Notícia

Hui comença la desinfecció de tots els carrers de Castelló

L'Ajuntament de Castelló, després d'iniciar la setmana passada la desinfecció dels interiors dels edificis municipals (Oficines, COM, Ideal, Obrera, ... a més a més d'espai públics com centres sanitaris, grans supermercats, centres de distribució d'aliments, estacions de transports, parcs, zones de jocs infantils...), ha elaborat un protocol per regular la desinfecció viària de tots els carrers de Castelló com un mitjà més per a fer front a la pandèmia del coronavirus.

L'Ajuntament de Castelló seguint les instruccions del Ministeri de Sanitat, realitzarà hui 23 de març de 2020 a les 20.00 h i es recomana que ningú estiga al carrer, la polvorització de tots els carrers de Castelló mitjançant un mètode humit, aquesta desinfecció es farà amb tractors agrícoles. El protocol incideix en què és el mètode més efectiu per a l'eliminació de residus i matèria orgànica (alhora que s'evita la dispersió del virus).

Aquesta tasca la realitzaran empreses de Castelló que desinteressadament posaran la seua maquinària al servei del poble i l'Ajuntament es farà càrrec del material, les empreses que intervindran són: Benavent, Coop. del Camp, Javi Llorens, Tudela i Idelfonso.

Sols ens queda dir que el dijous 26 de març de 2020 a les 20.00 h tornaran a eixir els tractors i per a la setmana que ve, segons evolucionen les coses es repetirà 2 o 3 vegades.

Es recomana que es queden a casa, ja que tot el que fem no servirà de res si no seguim les recomanacions de Sanitat.

Continuarem informant!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu