Notícia

Més informació per a les pymes, autònoms i treballadors de pymes

La Direcció General de Comerç, Artesania i Consum està treballant sense pausa des de divendres passat per a procurar tota la informació disponible sobre les limitacions que estableix la declaració de l'Estat d'Alarma pel Govern.

Com a resultat, s'ha posat a disposició de la ciutadania tota la informació en la pàgina web de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Igualment, s'ha habilitat el telèfon 900 353 135 per a atendre els dubtes d'empreses, persones treballadores autònomes i comerços.

La informació pot canviar en poques hores, per la qual cosa es prega que es confirmen les informacions a l'hora de donar-les. La direcció general actualitzarà la informació via pàgina web.

La Generalitat està consultant al ministeri aquells dubtes raonables que puga plantejar el Reial Decret 463/2020 i les normes de desenvolupament que es van dictant.

Per a qualsevol dubte, consulteu primer la pàgina web de la conselleria; si no es resol el dubte, utilitzeu el chat, i per últim, truqueu a la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum, on hi ha personal tècnic preparat per a contestar els dubtes.

Pdf amb preguntes i respostes més freqüents sobre comerç (FAQ), elaborat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.