Notícia

L'Ajuntament de Castelló pren mesures econòmiques per a pal·liar la crisi pel coronavirus

L'Ajuntament proposa ajornar el cobrament, de diversos impostos i taxes, mentre s'avança el pagament de factures i es prenen altres mesures de flexibilització i promoció de l'economia local.

L'Ajuntament de Castelló està dedicant gran part dels seus recursos a reduir la propagació del coronavirus Covid-19. Les mesures decretades per les administracions per tal de contenir-lo suposen un fort impacte econòmic, especialment per a moltes microempreses, autònoms, pimes i ciutadans en general.

És per això que des del consistori anem a:

Rebuts domiciliats, el rebut d'abril s'ajornarà i es cobrarà el 50% en el rebut de setembre i l'altre 50% en desembre dels impostos municipals d'Ibi urbana, guals, vehicles, taxa fem, Ibi rústica, terrasses de bar, IAE.

Rebuts no domiciliats, s'ajornaran fins l'últim trimestre de l'any els impostos municipals d'Ibi urbana, guals, vehicles, taxa fem, Ibi rústica, terrasses de bar, IAE.

En aquest moment, a més, també estem estudiant la possibilitat de realitzar, en la mesura que ens ho permeta la legislació, una exempció de taxes i impostos municipals.

 

Font
: