Notícia

L’administració de Loteria de Castelló informa

/ Imatge: pixabay.com

SUSPENSIÓ DE LA VENDA DE TOTS ELS JOCS DE LOTERIES DE L'ESTAT

Considerant el que s'estableix en el Reial decret pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació greu i excepcional de crisi sanitària ocasionada pel Coronavirus COVID 19, i per a donar compliment a les mesures de caràcter excepcional d'aquest, es comunica el següent:

Des de hui 15 de març de 2020 la comercialització, i el pagament de premis inferiors a 2.000€ dels nostres jocs en els punts de venda habituals, així com la venda online d'aquests, queda suspesa.

Tots els sortejos des del corresponent al dilluns 16 de març de 2020 s'ajornen fins data a determinar en la qual siga possible la seua celebració. Tots els dècims i resguards venuts a través de qualsevol canal continuaran sent VÀLIDS per als mateixos sortejos en la data en què finalment se celebren.

Conseqüentment, els dècims i resguards obtinguts per als sortejos objecte d'ajornament han de conservar-se fins la celebració d'aquests.

Els sortejos de 'Euromillones' i el Milió dels dies 17 i 20 de març de 2020 se celebraran amb normalitat amb la participació dels resguards venuts fins hui.

Les dates de caducitat de premis que coincidisquen amb el període de suspensió dels serveis, queda igualment suspesa durant la vigència de les mesures recollides en el Reial decret. Al final de la vigència del mateix es reprendran els terminis de caducitat que quedaven pendents a la data de la suspensió.

Els premis superiors a 2.000€, procedents de resguards obtinguts en els establiments físics de la xarxa, podran continuar cobrant-se en aquelles sucursals de les entitats financeres que es mantinguen obertes. No obstant això, ja que el període de caducitat dels premis estarà igualment suspés, SELAE recomana no acudir per aquest particular a les entitats financeres fins la fi del període de vigència del decret.

En el cas de la nostra pàgina web www.loteriasyapuestas.es, sí que serà possible la descàrrega de la lotobolsa de cada usuari.

Totes aquestes mesures es mantindran en vigor durant el termini de vigència del Reial decret. 

Lamentem les molèsties que totes aquestes decisions puguen ocasionar, però donada la gravetat de la problemàtica de salut pública plantejada, hem d'alinear-nos amb els esforços de tota la societat per protegir el bé primordial de la salut. 

Agraïm la vostra comprensió, esforç i solidaritat.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu