Notícia

Concert Cor Mixte Jubilats i Pensionistes

COR MIXT DE JUBILATS I PENSIONISTES DE VILLANUEVA DE CASTELLÓN - CMJPVC 
 
CONCERT 11 DE SETEMBRE
 
L’11 de setembre de 2016 cantarem el concert de la XXXVII Campanya RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA que organitza la Diputació de València. Serà a l’Auditori REX de Villanueva de Castellón a les 19:00 hores.
 
Des d’ací, convidem tots el veïns de Vva. de Castellón a assistir al nostre concert i, així, gaudir del fruit del nostre treball. Esperem vore l’auditori ple!
 
També, convidem a tots aquells que desitgen compartir coses, com ara, emocions, la respiració i la felicitat. Cantant a la coral, amb cada cançó, tens l’oportunitat de compartir la teua felicitat.

HISTÒRIA
 
El CMJPVC fou fundat l’any 1990 pel mestre local José Mª Alba.
 
Ben prompte comença a arreplegar els fruits d’un cuidadós treball. A les Olimpíades de Majors va obtindre el Primer premi en les edicions celebrades a Benidorm en 1991, a Alacant en 1992, a Gandia en 1994, a Benicarló en 1997 i a València en 1999.
 
L’any 1993, Any Europeu dels Majors, el CMJPVC va representar la Comunitat Valenciana en un Festival Coral Internacional celebrat a la ciutat alemanya de Mainz.
 
Ha participat en Setmanes Culturals a Museros, Xirivella, Albalat dels Sorells, La Pobla Llarga i el Pinós. També ha cantat en intercanvis corals als pobles de Catarroja, Albal, Benimodo, Burriana, Moixent, L’Alcúdia, Barxeta, Càrcer, Sant Mateu i Benetússer. En diverses ocasions, ha col·laborat amb la Banda de Músics Veterans de La Ribera.
 
Al Palau de la Música de València, ha cantat als Festivals Corals organitzats per la Federació d’Associacions de Ciutadans Majors de la Comunitat Valenciana (CIMA) 
 
 
DIRECTOR
 
Des de l’any 1996 dirigeix el COR Miguel Pons García amb qui, el COR continúa amb un alt nivell i aconsegueix importants èxits.
 
L’actual director realitzà estudis de Grau Mitjà en el Conservatori José Iturbi i obtingué el títol Superior en els conservatoris de Castelló i València. Ha treballat les especialitats de cant, pedagogia musical, harmonia i direcció coral. És en la direcció coral on intensifica la seua llavor formativa i pedagógica, treballant amb cors de diferents característiques.
 
Ha assistit a cursos de formació amb professors de reconegut prestigi, com ara, Adrián Cobo (Madrid), Viki Lumbroso (França), Andreu Martínez (Barcelona), Mercé Cano (Barcelona), Carmen Cruz (Canàries), Eduardo Cifre (València).
 
És director fundador de diverses corals valencianes, com ara, Coral Mare de Déu del Socors de Benetússer, Coral Polifònica Sant Pere de Catarroja, Coral Santa Ana d’Albal i Coral José Roca de València. A més del CMJPVC, també dirigeix la Coral Polifònica de Benimodo, l’Agrupació Coral Veus de La Pobla, Els cors Infantil i Juvenil Sinenomine de Benigànim. 
 
 
ACTIVITATS

 
Al llarg de l’any, els actes on participa el CMJPVC són:
 
Retrobem la Nostra Música.
 
Campanya organitzada per la Diputació de València amb la finalitat de difondre, entre les entitats musicals, com ara, bandes de música, orquestres, corals i grups folklorics valencians, la producció dels nostres compositors.
 
Septenari de la Mare de Déu dels Dolors.
 
La Confraria de la Mare de Déu dels Dolors requereix el servici musical de la nostra coral per a cantar la Missa conclusiva del Septenari de la Mare de Déu dels Dolors, patrona del nostre poble.
 
Concert benèfic.
 
L’associació RESPIR tracta d’ajudar i donar alé als malalts d’Alzheimer i els seus familiars, per això, organitza el concert benèfic on participa la nostra coral.
 
Festa de la Reial Sèquia Escalona.
 
La Junta de Govern de la Reial Sèquia Escalona celebra, cada 13 de desembre, l’arribada de l’esmentada sèquia al nostre poble. És a la missa que se celebra amb este motiu, on participa el CMJPVC.
 
Concert de Nadal.
 
Concert amb motiu de les festes nadalenques on s’interpreten nadales tradicionals valencianes i de la resta d’Espanya i del món. 
 
APUNTA’T  A  LA  CORAL!


Cor Mixte Jubilats i Pensionistes de Vva. de Castellón

 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu