Notícia

El Mercat Municipal de Castelló obrira les portes dijous 2n dia de Nadal

/ Fotos: Joanjo Puertos

La regidoria de mercat ens informa que el Mercat Municipal de Castelló obrira les portes dijous 26 de desembre de 2019, 2n dia de Nadal en horari habitual.

Cal recordar que des del 18 d'octubre 2019 i fins a maig de 2020, el Mercat Municipal de Castelló romandrà obert tots els divendres a la vesprada amb horari de 17.30 h a 20.00 h. Amb aquesta iniciativa, s'intenta adaptar l'horari dels comerços que formen part del mercat municipal a les necessitats d'aquells veïns que per qüestions professionals o personals no puguen fer les seues compres durant l'horari habitual del Mercat.

A més, es pretén també, en la mesura del possible, afavorir que tot el món puga fer les seues compres al comerç local i donar així l'empenta que necessiten els nostres comerços per a poder oferir el tracte humà i professional que tant caracteritza els nostres comerciants. Així, tot aquell que ho desitge podrà visitar el nostre mercat municipal, també, els divendres de vesprada, i fer les seues compres amb la millor atenció dels professionals del comerç local que tenen parada al mercat de Castelló.

Recordem que l'horari de dilluns a dissabte és de les 7.00 h fins les 14.00 h.

Mercat Municipal de Castelló


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu