Notícia

Castelló, es prepara per a la Fira de Santa Llúcia 2019

Després de diverses reunions de treball amb els diferents cossos de seguretat, el dispositiu per aquesta fira ja està en marxa. Així ho ha confirmat l'alcalde Òscar Noguera i el regidor de Cultura Festiva, Xavier Tortosa.

Les primeres accions ja han començat amb el tall d'alguns carrers als voltants del Parc de l’Estació, perquè les atraccions mecàniques comencen a muntar-se, i que podran estar en funcionament, sempre que la pluja els ho permeta dijous 5 de desembre a les 17:00h.

L'horari de funcionament de les atraccions mecàniques, serà el següent:

De dilluns a dijous: de 17:00 a 21:30

Divendres i dissabte: de 10:00 a 14:30 i de 17:00 a 00:30

Diumenges: de 10:00 14:30 i de 17:00 a 22:00

A més, el proper dimecres 11 de desembre, començarà el muntatge de la Fira Tradicional Valenciana i d’una Zona Food, que afectarà la Plaça de l’Om i el carrer Major.

El regidor de Cultura Festiva vol ressaltar que la Fira de Santa Llúcia 2019, està pensada perquè de nou, les veïnes i veïns de Castelló, ens tornem a sentir que estem en fira. Volem que a poc a poc, la nostra fira torne a lluir com ho feia en anys passats. És per aquest motiu, que hem cregut que, per tal de revitalitzar aquesta festa, era necessari un canvi d’ubicació, que durant molts anys, ha estat reclamat per la ciutadania. El Parc de l’Estació, centre neuràlgic de les festes, sembla que ho pot acollir tot, però no és aquesta la nostra intenció, sinó que a poc a poc, anirem descentralitzant la resta de festes, perquè tots els barris de Castelló, siguen protagonistes.

A més, una Fira Tradicional Valenciana, engalanarà el centre del nostre poble, amb activitats i espectacles per a tots els públics. Una zona de tapes ens oferirà un espai de distracció, la fira d’entitats, que any rere any fa mostra del gran valor associatiu del nostre poble, el SIOPARA Festival, el concert tradicional de la Lira Castellonera, l’obra de Teatre Lisistrata o l’Artiste Festival, són alguns dels esdeveniment que podran trobar els dies 13,14 i 15 d’aquest mes de Desembre

Des de l’equip de govern, volem convidar tota la ciutadania a què gaudisquen d’aquests propers dies on Castelló, de nou, farà olor a fira.

Castelló, està a punt per començar la seua Fira de Santa Llúcia 2019.