Notícia

Campanya solidària 'Els nostres amics els animals'

/ Imagen de congerdesign en Pixabay

Des de l’Escola Infantil Municipal comencem el projecte, 'Els nostres amics els animals', en ell aprendrem quins són els animals domèstics; què mengen, on viuen i també aprendrem a RESPECTAR-LOS.

Ens hem posat en contacte amb la protectora Ribercan i ens comunica que segons l’informe anual de la Fundació Affinity, les protectores d’animals recullen a Espanya més de 138.000 gossos i gats a l’any.

També ens hem posat en contacte amb l’associació d’ací del poble, 'Més que gatets' que s’ocupen d’ajudar els gatets que viuen al carrer i de buscar-los casa d’acollida.

La majoria d’aquestes protectores no arriben a cobrir completament les necessitats bàsiques dels animals que allí tenen per falta de recursos.

Així doncs, des de l’Escola Infantil volem iniciar una campanya solidària per ajudar els gossets i els gatets que viuen a aquestes protectores.

Com podem col·laborar? Què necessiten?.Podem col·laborar aportant:

- 'Pienso' per a gossos (cadells i adults)

- Llandes grans de menjar per a gos

- Menjar de gatets

- Mantes per a gats

- Lleixiu

- Borses de fem

- Pilotes de tennis

I per suposat, una manera de col·laborar és acollint aquests animals.

A l’entrada de l’Escola Infantil hi haurà una taula destinada a recollir tots els productes que es porten.

Aquesta taula estarà des del dia 11 d’octubre fins el dia 21 d’octubre (ambdós inclosos). Després vindran les protectores a recollir els productes i donar-los ús.

Gràcies per la vostra col·laboració

Direcció
Escola Infantil Municipal