Notícia

Club Natació Samaruc, inici de temporada 2019-20

El club natació Samaruc ha començat la nova temporada 2019-20, si vols vindrer a coneixer-nos ara es el moment!! Ens agradaria molt que formareu part del nostre club.

La nova temporada porta algunes novetats, una d’elles es que ara els entrenaments dels mesos de setembre a maig seran a la piscina coberta d’Alberic, dissabte de 16:00 a 17:30 els nadadors més experimentats i de 17:30 a 19:00 els nadadors iniciats i els que estan aprenent a nadar.

Per altra banda, la passada temporada no podia finalitzar millor, a la piscina d’Utiel, els nostres samaruquets i samaruquetes arrasaren amb 679 punts per equips, amb una diferència de 160 punts respecte al segon equip classificat; el que és un indicador de la qualitat i excel·lent tècnica dels nostres nadadors, així com d’un esperit d’equip immillorable.

I per a acomiadar la temporada tots junts i gaudint de l’aigua, el club organitzà una excursió a Aqualandia (Benidorm) per posar el punt i final a la temporada 2018-19. Una excel·lent activitat per passar-ho bé amb els teus companys del club i les seues famílies.

Club Natació Samaruc