Notícia

No temeu! Obriu de bat a bat les portes a Crist!

/ Fotos: Joanjo Puertos

Ell no lleva res ho dóna tot!

Veïnes i Veïns de Castelló i fidels de la parròquia de la Nostra Senyora de l'Assumpció 

Germans i germanes en Crist Jesús.

Un any més ens convoca el solemne tridu al Crist dels Prodigis, on el poble es reuneix al voltant del Senyor per a donar-li gràcies per la seua obra salvadora enmig de nosaltres, per a demanar perdó pels nostres pecats i per a manifestar davant ell, d'una forma pública i com a comunitat parroquial, les nostres necessitats. Són dies de goig, esperança i alegria, dies en què els fills d'aquest poble renoven l'amor al Santíssim Crist i es posen a l'empara dels seus braços oberts a la part alta de la creu.

Aquest any ho celebrarem pels carrers de Castelló:

-Dijous 3 d'octubre a les 20.00 eucaristia, finalitzada, al voltant de les 20.30 es traslladarà el Crist portant-lo als muscles fins l'Ermita de Santa Bàrbara

Recorregut: Carrer del Pla, Argentina, Sant Doménech, Avinguda Cuba, Mestre Ayon, Francisco Benetó, Ausias March, Ronda Racó de Xifre, Pérez Valls, Santa Bàrbara, Carrer de Dalt i l'Ermita

-Divendres 4 d'octubre a les 20.00 Eucaristia a la Plaça de l'Ermita, Finalitzada, al voltant de les 20.30 es traslladarà el Crist portat també als muscles fins la Parròquia.

Recorregut: Carrer Cervantes, Pedró, Plaça de l'Ajuntament, Palleter, Gaspar Valentí, Rev. Juan Vidal, Vicent Ignaci Franco, Carrer Major i l'Església.

-Dissabte 5 d'octubre l'Eucaristia es realitzarà a la parròquia a les 19.30 i després no hi haurà Trasllat.

Abandonem les pors, les ideologies, els rancors, passem pàgina al vell i llancem-nos amb esperança al nou, deixem que el Santíssim Crist dels Prodigis entre en el nostre cor i transforme la nostra vida, cree forts llaços de comunió i destruïsca tantes barreres que ens separen i ens impedeixen viure en harmonia. Reavivem les paraules de Sant Joan Pau II a l'inici del seu pontificat:

“Germans i Germanes! No tingueu por d'acollir a Crist ... obriu de bat a bat les portes a Crist! … No tingueu por! Crist coneix el que hi ha dins de l'home. Només ell ho coneix! … Amb freqüència l'home actual no sap el que porta dins, en el profund del seu ànim, del seu cor. Moltes vegades se sent insegur sobre el sentit de la seua vida en aquest món. S'assegui envaït pel dubte que es transforma en desesperació. Permeteu, doncs, us ho prego, us ho imploro amb humilitat i amb confiança, permeteu que Crist parle a l'home. Només Ell té paraules de vida, sí, de vida eterna!.”

M'acomiado de vosaltres, que Déu us beneïsca i acompanye.

Us hi esperem!.

Álvaro Armengol Moscardó
Administrador Parroquial