Notícia

La presentació de Carrer Història serà finalment divendres a les 19h

La presentació de l'inici del projecte 'Carrer Història' tindrà lloc finalment el pròxim divendres 20 de setembre a les 19 h. L'horari de començament canvia, per tant, una hora abans.

La decisió ha sigut presa per tal de no entorpir la concentració convocada a les 20.30 h en la plaça de l'ajuntament amb el lema "Emergència Feminista", una acció que també tindrà lloc en moltes ciutats i pobles de tot l'Estat i que reclama mesures i mitjans per a lluitar contra la violència de gènere i construir una societat en la que les dones visquen segures.

 

Carrer Història, el projecte que recupera el llegat dels il·lustres castelloners

Carrer Història és un projecte que pretén recuperar el llegat d'aquells il·lustres personatges locals que donen nom a alguns dels nostres carrers i que, malauradament, han passat a l'oblit per a la majoria de la població.

El projecte començarà a Castelló amb la creació d'un portal web on apareixerà la relació de personatges que donen nom a carrers. Cadascuna de les biografies estarà enllaçada a un codi QR situat en cada carrer corresponent.

Per tal de fer-ho possible, divendres a les 10h començarà una campanya de micromecenatge en la qual es demana ajuda per fer del projecte una realitat.

Ja podeu seguir la pàgina web on apareixeran totes les possibilitats i recompenses per als mecenes del projecte. Divendres a les 10 h s'activaran totes les opcions.

http://vkm.is/carrerhistoria

Carrer Història