Notícia

Èxit de la 7a Matinal de Petanca a Castelló

/ Fotos: Joanjo Puertos

La partida de petanca comença de manera simple... aproxime les seues boles més prop del 'boliche' (la 'meta') que el seu adversari. Si arriba a 13 punts, ha guanyat!

Per a jugar sols fa falts dos bons equips de jugadors apassionats, boles de petanca 100% d'acer i un 'boliche', per a afrontar als seus adversaris amb estil!

L'inici de la primera mà es designa per sorteig, elegint el jugador o l'equip que començarà. L'agraciat tria el punt de partida: faja sobre el terreny una circumferència de 50 cm de diàmetre. En el seu torn, cada jugador haurà de col·locar-se a l'interior. Prohibit eixir abans que la seua bola haja tocat el terreny!

Ahir dissabte 17 d’agots de 2019 a les 10.00 hores del matí al Parc de l’Estació se celebrà la 7a Matinal de Petanca, dins de la programació de les Festes de Castelló 2019.

Eren les 8.30h on els primers participants arribats de mols llocs del territori valencià feien les seues inscripcions al Bar Jayes.

Abans de començar els 52 participants ja calfaven ocupant gran part de les zones del parc, les dos especifiques per a jugar, així com altres improvisades per a que tots els participants pogueren fer partides simultanis.

Eren les 10.00 del mati, l’hora prevista i les pistes de petanca del parc penjaven el cartell de ‘complet’. Plenes de gom a gom d’esportistes de petanca de totes les edats, i també de públic que s’apropà per presenciar la 7a Matinal de Petanca, molt interessant per la gran participació i organització de l’esdeveniment.

Picant ací podeu veure i baixar totes les fotos de Joanjo Puertos.