Notícia

L'exposició del XXIV Concurs de Cartells de Festes 2019 obri les seues portes

/ Fotos: Joanjo Puertos

Hui ha obert les portes l'exposició del XXIV Concurs de Cartells de Festes 2019 és a la Biblioteca Municipal 'Joan Fuster' i es podrà visitar en horari de biblioteca.

L'exposició que compta amb els 15 cartells, entre els quals es troba el cartell guanyador es van realitzar sobre el lema 'Castelló en Festes, agost 2019'.

El guanyador del Cartell de Festes ha estat un cartell dissenyat i pensat pel dissenyador castelloner Pepe Estrada.

A més a més l'exposició també compta amb la imatge del logotip 'Castelló, poble fester'

Núria Gregori, regidora de cultura de l'Ajuntament de Castelló ha assegurat que el guanyador “ha sabut captar els principals elements que ha de tenir i reunir el cartell de Festes de Castelló”, també ha comentat que en aquesta ocasió “ ha hagut una alta participació de castelloners en el concurs, destacant l’alt percentatge de dones que s’hi han presentat i que han sabut captar en les seues propostes l’essència de la festa. El jurat va valorar que el cartell representara de la manera més amplia la pluralitat de les festes de Castelló i que el poble identificara en ell la que és  la seua festa".

El cartell guanyador van ser triat per un jurat, format per la regidora i per experts i expertes del disseny i de la fotografia.

Joanjo Puertos

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu