Notícia

La Lira Castellonera va debutar al prestigiós festival JIWEF de l’illa de Jeju

La Lira Castellonera va debutar el passat dia 10 al prestigiós festival JIWEF de l’illa de Jeju a Corea del Sud.

L’entusiasme del públic coreà es va encendre amb els primers acords que La Lira feia sonar al llunyà país asiàtic.

 

Sobre l’escenari del magnífic Seaside Concert Hall, al passeig marítim de la ciutat de Jeju, per primera vegada actuava una Societat Musical Valenciana i espanyola, un fet extraordinari que consuma la llavor i l’orgull d’un poble, del seu Ajuntament, dels seus ciutadans i ciutadanes, de les empreses i col·lectius que han donat el seu suport per a que el poble de Villanueva de Castellón, de la mà de la seua associació més antiga i emblemàtica faça història.

Els més de 70 components de la banda van mostrar la seua personalitat i musicalitat sobre l’escenari, seduint a l’audiència amb una sonoritat que mai abans havia tingut el plaer d’escoltar i veure.

Amb diferent programa, es presentava al imponent escenari del Jeju Art Center el passat dia 11. Una selecció de música valenciana per a banda que de nou va impresionat al públic, submergint-lo en les nostres arrels musicals per oferir una xicotets porció de la nostra cultura a l’apassions fa afició coreana.

Encara tres presentacions més fins al dia 15, on la Lira, amb una faceta diferent acompanyarà solistes internacionals de prestigi i que de segur farà les delícies del excel·lent públic coreà.

SM Lira Castellonera