Notícia

Beques salari per a la realització d’estudis universitaris curs acadèmic 2019-2020

/ Imagen de StockSnap en Pixabay

Beques salari lligades a la renda per a la realització d’estudis universitaris durant el curs acadèmic 2019-2020

Persones beneficiàries

Podrà sol·licitar, per al curs acadèmic 2019/2020, la beca salari lligada a la renda per a la realització d’estudis universitaris en alguna de les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià i centres públics adscrits a aquestes, l’alumnat que assenyala l’article 2 de l’Ordre 22/2016, de 10 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Bases reguladores

Ordre 22/2016, de 10 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de les beques salari lligades a la renda per a la realització d’estudis universitaris a les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. El text complet està disponible en l’adreça web següent: http://www.ceice.gva.es/va/web/universidad/ayudas-y-becas.

Presentació de les sol·licituds i termini

1. L’alumnat haurà d’omplir i enviar únicament per via telemàtica el formulari de sol·licitud que apareix en l’adreça d’internet que s’indica a continuació: http://www.ceice.gva.es/va/web/universidad/ayudas-y-becas

2. El termini de presentació de sol·licituds serà des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al dia 20 de setembre de 2019.

Més informació:

Enllaç, http://www.dogv.gva.es/datos.pdf

Extracte, http://www.dogv.gva.es/.pdf

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu