Notícia

Encara estàs a temps per al sorteig de 15 xecs de compra!

L'Agrupació de Comerciants de Castelló va començar el passat 15 de juny de 2019 la tradicional Campanya d'Estiu..

L'Agrupació conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Castelló pretén 'animar' els castelloners i castelloneres a realitzar les compres al comerç local.

En aquesta ocasió, el col·lectiu castelloner sortejarà el pròxim dilluns 29 de juliol de 2019 i no el 26 com estava previst, a l'entrada de l'Auditori Rex, a les 21.00h, el 15 xecs de 50 euros i un llibre de la Lira Castellonera del projecte 'Els Anells Ingràvids' amb el qual col·labora entre els clients que han comprat el els comerços associats.

La campanya, denominada 'Per alegrar-te l'estiu', es presenta amb un major benefici per als clients ja que podran gaudir de les compres al comerç local amb una atenció més directa i personalitzada, a més d'entrar en el sorteig dels 15 xecs.

Encara estàs a temps d'aconseguir les paperetes comprant als comerços de l'agrupació que s'han adherit a la campanya i entrar en el sorteig, esperem que el dia 29 a les 21.00h sigues uns dels que l'ACC telefone comunicant-te que eres el guanyador d'un xec.

Comerços que participen en la campanya.

Aquesta nova acció s'emmarca dins de les activitats realitzades pel col·lectiu i la regidoria de Comerç per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d'aquestes iniciatives comercials.

Agrupació de Comerciants de Castelló