Notícia

Intervenció de la Policia Rural de Castelló amb la col·laboració ciutadana

La intervenció de la Policia Rural amb la col·laboració ciutadana aquest mati s'ha convertit en un conjunt d'accions que han permès salvar dos animalets, un d'ofegar-se a la sèquia i l'altre de provocar algun accident.

Era a primera hora del matí quan ha sigut avisada la Policia Rural que un poni caminava sol pel camí de Santa Anna, aproximament per l'encreuament del camí que va a Santa Anna i a la Font de Poveda, personats allí han iniciat la cerca i passat un temps l'han localitzat i immediatament després de ser identificat s'ha avisat al propietari i s'ha fet l'entrega de l'animal.

Desprès quan baixaven pel camí Santa Anna han sigut avisats de nou indicant-los que una cria de 'jabalí' estava dins de la sèquia escalona, quan han arribat, els dos ciutadans que els havien avisat tractaven de traure l'animalet de l'aigua i així evitar que s'ofegara, desprès d'intentar-ho vàries vegades han aconseguit traure'l.

La Policia Local dins dels seus objectius deu d'evitar i denunciar les infraccions administratives, deu de localitzar i detindre tots aquells que cometen fets delictius, però entre altres coses té una tasca molt important, ajudar qualsevol ser viu i així per extensió transmetre un sentiment de seguretat subjectiva a tota la població.

Des d'ací volem donar les gràcies a la ciutadania castellonera i a la Policia Local de Castelló que una vegada més han demostrat que quan col·laborem conjuntament els resultats solen ser molt satisfactoris.

Joanjo Puertos