Notícia

Demanem la col·laboració ciutadana per al bon ús dels contenidors de RSU

Atenent els suggeriments de la ciutadania i de la Policia Local hem anat donant solucions múltiples a situacions que s’han produït. Però, en els darrers dies hem observat que s’han incrementat notablement els abocaments inadequats en els contenidors i el seu voltant.

Una vegada més apel·lem al civisme i la col·laboració ciutadana per a eliminar aquests abocaments inadequats, per incívics i insolidaris, i recordar que els enderrocs, els mobles, els sanitaris, la brossa i d’altres deixalles més perilloses cal dipositar-les a l’Ecoparc (situat al camí vell de la Pobla, prop de la Cooperativa del Camp).

En la notícia podeu veure fotografies que hem recollit aquest matí -fruit dels controls establerts i de la col·laboració ciutadana- que ens avergonyeixen col·lectivament, que ens han ajudat a trobar els responsables i que no voldríem que es tornaren a repetir.

Des de l’Àrea de Medi de l’Ajuntament de Castelló es vol remarcar la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics.

Així mateix, els recordem l’horari de l’Ecoparc i el del més pròxim quan el d’ací està tancat que és el d’Alzira i que els dies 1 i 15 de cada mes tenim recollida de ‘trastos’.