Notícia

Minut de silenci en record de totes les víctimes de la violència de gènere

/ Fotos: Joanjo Puertos

Mig centenar de persones s'han concentrat i han guardat un minut de silenci en record de totes les víctimes de la violència de gènere hui dimarts 11 de juny a les 12.00h a la Plaça de l'Ajuntament de Castelló.

Membres en representació de l'Ajuntament de Castelló, representants de l'Associació de dones progressistes de Castelló així com alguns castelloners i castelloneres han guardat un minut de silenci en record de totes les víctimes de la violència de gènere i en especial per l'ultima víctima assassinada a Alboraia.

Acabat el minut de silenci la gent ha continuat durant una estona concentrada a la Plaça, expressant el seu rebuig davant els assassinats masclistes.

Aquest minut de silenci ha estat convocat per l'Ajuntament de Castelló adherint-se així a la repulsa promoguda per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies FVMP en la qual manifesten tot el seu suport i solidaritat a les famílies afectades.

L'actual alcalde Òscar Noguera que per motius d'agenda no ha pogut assistir a la concentració ens ha manifestat "que la totalitat de la Corporació Municipal continuarà treballant per a acabar amb aquesta lacra" i ha insistit que "és de vital importància que la societat prenga aquest tema com el problema més greu que té la societat avançada, en la qual moren dones només pel fet de ser dones".

Tots i totes junts diem NO a la violència de gènere.

Joanjo Puertos