Notícia

12a Edició del Campus Multiesportiu

Arriba la 12a edició del Campus Multiesportiu de Castelló, l’activitat lúdico-esportiva de l’estiu ja més que consolidada en el poble després de 11 anys pels quals han passat centenars i centenars de xiquets i xiquetes tant del poble com d’altres localitats.

Per als que no ens conegueu, heu de saber que si apunteu als vostres fills o filles al campus realitzaran multitud d’esports com bàsquet, futbol, handbol, beisbol, pilota valenciana, natació... a més d’activitats com gymkanes pel poble, eixides en bici i a peu a la natura que ens envolta, i també, com sempre, un xicotet espai per avançar els deures d’estiu i realitzar tallers de manualitats.

Comencem el dia 25 de Juny (AL CARTELL POSA 24, PERÒ ÉS SANT JOAN I ENGUANY ÉS FESTA) i estarem 5 setmanes de 9h a 13h del matí passant-ho d’allò més bé al poliesportiu municipal.

Per realitzar la inscripció heu d’agafar el tríptic d’inscripció a l’Herboristeria MilFulles o a l’Estan nº1 i i portar-lo a un d’estos dos llocs acompanyat del rebut del banc (important pagar al caixer electrònic) i d’una fotocòpia del SIP. Al tríptic trobareu tota la informació necessària.

No espereu fins l’últim moment. LES PLACES SÓN LIMITADES!!

La setmana vinent informaren del dia i lloc de la reunió informativa.

MOLTES GRÀCIES I VOS ESPEREM

Campus Multiesportiu Castelló