Notícia

El Club Natació SAMARUC t'ensenya a nadar com un PRO

/ Imatge: pixabay.com

Després d’entrenar tot l’hivern a L’Alcúdia, el Club Natació Samaruc torna a nadar a casa, a la piscina del poliesportiu de Castelló, cada vesprada del mes de juny i juliol en horari de 16.00 a 17.00 h i de 17.00 a 18.00h.

Si saps nadar, però vols fer-ho tècnicament perfecte per a deixar a tots bocabadats, a més de molt ràpid i sense cansar-te, el club de natació et pot ajudar a aconseguir-ho. Si tens entre 5 i 18 anys, vine a provar-ho de forma completament gratuïta durant una setmana, en horari de 16.00 – 17.00 h. per als que tenen entre 8 i 18 anys i de 17:00 a 18.00h. per als que tenen de 5 a 7 anys. En finalitzar aquesta setmana tu decideixes si continues al club. Estem segurs que voldràs continuar, ja que practicaràs un esport molt complet, refrescant i que et posarà en forma en un mes. És un complement estival perfecte per a atletes, tennistes, futbolistes,...

A més, estaràs federat i podràs participar, si ho desitges, a les competicions socials i federades de la Lliga d’Estiu de Clubs. El preu de la temporada d’estiu és de 120 euros i inclou:

Obsequi del barret de nadar.

Fitxa federativa.

Entrenaments d’una hora diària de dilluns a divendres els mesos de juny i juliol.

Acces a les competicions socials i federades.

Aprofitem l’ocasió per convidar tots els veins de Castelló a participar en la competició amistosa del nostre club, el proper dia 29 de juny a les 10.30, prèvia inscripció el dia de la competició de 9.30 a 10.00 a la piscina.

 Club Natació SAMARUC


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu