Notícia

Els Jubilats de Castelló tanquen la setmana cultural amb un gran espectacle

/ Fotos: Joanjo Puertos

El passat dissabte 18 de maig de 2019, l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Castelló va celebrar la tradicional obra de teatre i el 'playback' amb l'assistència de nombrosos associats i associades a més de castelloners i castelloneres, els quals van gaudir d'una vesprada plena d'activitats culturals, l'acte va ser presentat per Conchin Valls i Alejandro Peciña.

La festa va tenir lloc al Teatre Ideal, i va començar amb una obra de teatre, anomenada 'l'oculista de la vista' on el públic assistent no va parar de riure durant el temps que va durar.

A continuació va començar el 'playback' on nombrosos artistes de l'associació ens van fer gaudir de fabuloses interpretacions amb cançons de tots els temps i per finalitzar es va fer un homenatge pòstum a Conchín Sala, que durant mols anys ha sigut la impulsora i directora del grup de 'playback'.

Sols ens queda felicitar a tots els que van participar en aquesta gran festa, enhorabona a tots i totes per fer-nos passar una vesprada espectacular!

Àlbum de fotos de l'acte, picant ací podreu veure en les fotos el sentiment i la passió que ens van transmetre en les seues actuacions.

Joanjo Puertos