Notícia

Programa d'ocupació per a treballadores que provenen del Règim Especial Agrari 2019

/ Foto: Joanjo Puertos

L’Ajuntament de Castelló,com cada any gestionarà el programa d’ocupació per a treballadors que provenen del règim especial agrari i dins del marc dels Convenis de Col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals.

Es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual amb la finalitat de garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides.

La condició per ser contractat en aquest programa és que els desocupats han de pertànyer al Règim Agrari de la Seguretat Social i estar inscrits en l'Espai Labora de Carcaixent (anteriorment Servef)

Si estàs interessat i no has rebut la carta de presentació, cal passar per l'Espai Labora de Carcaixent i inscriure’s en l’oferta acreditant els requisits exigits, aportant la vida laboral o el certificat de empresa de l'ultima campanya agrícola.

Aquest any està previst contractar a 63 treballadors durant un període de dos mesos, els quals duran a terme l’obra d’adequació de camins rurals i millora de la zona de la Font Amarga.

El període de presentació de documents en l’Ajuntament serà del 20 al 31 de maig de 2019 en horari de 9:00 a 14:00.

Font
: