Notícia

Taller familiar 'Motivació i tècniques d'estudi'

/ Imagen de free stock photos from www.picjumbo.com en Pixabay

TALLER FAMILIAR

DIA: 17 de maig de 2019

HORA: 16.30h

LLOC: Biblioteca CEIP SEVERÍ TORRES

COST: gratuïta per a les famílies sòcies de l'Associació de Famílies d’Alumnes del CEIP SEVERÍ TORRES; 2€ per a famílies no sòcies (a pagar en el lloc i dia on es realitza l'activitat).

La Federació d'Associacions de Mares i Pares de València (FAMPA) ens proposa aquesta activitat formativa a les famílies del Severí. La proposta naix de la necessitat de sensibilitzar a mares i pares sobre el seu important paper respecte a la situació escolar de les/dels seues/seus filles/fills, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’estudi a casa, i així incrementar el rendiment acadèmic i prevenir el problema creixent que representa el fracàs escolar. També s’oferix l’activitat, fins completar aforament, a totes les famílies del poble amb alumnat escolaritzat en Educació Primària.

Els objectius principals a desenvolupar són:

Ensenyar i conscienciar sobre la utilitat de les tècniques d’estudi.

Millorar la comunicació familiar per a possibilitar el diàleg i crear un espai de confiança amb llibertat per a compartir les preocupacions generades pel procés educatiu.

Oferir estratègies a les/als xiquetes/xiquets que assisteixin a la sessió amb les/els seues/seus mares/pares, d’organització i planificació.

Enfortiment del sentiment de competència de mares/pares com a agents d’ajuda en els estudis de les/dels seues/seus filles/fills.

Continguts:

Continguts bàsics dels processos cognitius que afavoreixen/dificulten el rendiment escolar: idees irracionals, expectatives,…

Hàbits d’estudi

Tècniques d’estudi

El paper com a mares/pares

Associació de Famílies d’Alumnes del CEIP SEVERÍ TORRES

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu