Notícia

Continua la cerca de Jose Miguel i es demana la col·laboració de voluntaris

Continua la cerca del desaparegut Jose Miguel Mejias Adrian, l'home de 51 anys i es demana la col·laboració ciutadana.

Des de l'Ajuntament, Policia Local de Castelló conjuntament amb la Guàrdia Civil es vol informar que tots aquells que puguen col·laborar en la cerca de José Miguel Mejias que hui dimarts 16 d'abril de 16.00h a 16.30h de la vesprada acudisquen a la porta de la Guàrdia Civil de Vva. de Castellón, ubicada a la Ronda l'Almenà, 3 de Castelló, des d'allí la Guàrdia Civil i la Policia Local de Castelló organitzaran grups de voluntaris per a intensificar la recerca.

En aquests moments ja s'estan mobilitzant, més unitats de la Guàrdia Civil, del Seprona, Protecció Civil i la Unitat Canina dels Bombers així com l'helicòpter.

Si tenim noves notícies anirem fent nous comunicats.

Agraïm a la ciutadania les mostres de col·laboració en la cerca rebudes aquest mati així com el gran esforç que estan fent tots els equips implicats.

Oscar Noguera


Desaparegut a Vva. de Castellón un home de 51 anys, es demana la col·laboració ciutadana

La Policia Local de Castelló conjuntament amb la Guàrdia Civil busquen a Castelló i al seu terme un home d'uns 51 anys desaparegut a Vva. de Castellón.

S'activa la cerca de José Miguel Mejias Adrian veí de Vva. de Castellón, el parador del qual es desconeix des d'anit dilluns 15 d'abril de 2019. José Miguel Mejias Adrian té una altura d'1,65m aproximadament, de complexió prima, vestit amb pantalons vaquers.

Es prega que si el veuen es posen en contacte amb:

Policia Local
607 847 844

Guàrdia Civil
112 o 062

Policia Local de Castelló

Font
: