Notícia

III Volta a peu i marxa Campanya Lluita Contra el Càncer

/ Fotos: Joanjo Puertos

A totes les persones inscrites en la III Cursa Lluita Contra el Càncer

L'obsequi es podrà recollir dissabte 4 de maig, al Mercat Municipal de 17.30 a 20.00h.

Data de la III Volta a peu i marxa Campanya Lluita Contra el Càncer, 5 de maig de 2019.

Lloc d'eixida: Parc de l'Estació
Hora:
Corredors 9.30 h
Caminants: 9.40 h.


Recordeu hui divendres 3 de maig últim dia per a inscriure’s a la Cursa Contra el Càncer, casa de la Cultura de 18 a 20 hores o  plataforma www.timerlap.com.

III Volta a peu i marxa Campanya Lluita Contra el Càncer
Últims dies per a inscriure-vos de manera presencial o en la plataforma www.timerlap.com a la Cursa Contra el Càncer... 

Per a totes aquelles persones que no tinguen accés a internet podran fer el pagament i la inscripció els dies 2 i 3 de maig a la casa de la Cultura de 18 a 20 hores.


No et quedes a casa i participa el 5 de maig en la III Volta a peu i Marxa Campanya Lluita Contra el Càncer. Hi haurà recorreguts per a tots: Marxa de 4 km per als que prefereixen caminar i volta de 6 km pels als corredors i sobre tot una gran festa solidària.

L'any passat vàrem superar els 1.300 participants, aquest any hem de superar aquesta xifra, des de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló us demanem la vostra participació en aquesta iniciativa tan solidària, una activitat en la qual pot participar tota la ciutadania Castellonera, de tota la Ribera i de la Costera, tant grans com menuts, un acte de generositat per contribuir a posar fre a aquesta terrible malaltia i donar-li visibilitat. La recaptació íntegra de la carrera es destinarà a la Campanya Lluita Contra el Càncer.

Informació i reglament

La 3a edició de la Volta a peu i Marxa Campanya Lluita Contra el Càncer, és una cursa NO COMPETITIVA de caràcter benèfic, que està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló i el Club Multiesportiu ‘El Castellet’. La prova es realitzarà el diumenge 5 de maig a les 9.30h.

Recorreguts

El recorregut de la Volta a peu tindrà una distància total de 6km i el recorregut de la Marxa en tindrà 4km. L’eixida i l’arribada estaran situades al Parc de l'Estació.

Inscripcions

La quota d'inscripció és de 5 € euros, i preguem que el pagament es realitze mitjançant la plataforma d’inscripcions en www.timerlap.com, per a poder facilitar a l'organització un millor control per a les assegurances.

Per a totes aquelles persones que no tinguen accés a internet podran fer el pagament i la inscripció els dies 23,24,25 i 30 d'abril i el 2 i 3 de maig a la casa de la Cultura de 18 a 20 hores.

També hi haurà la possibilitat de col·laborar amb ‘Dorsal Zero’ fent l’aportació de 5 € amb el mateix obsequi que als que ho facen amb inscripció.

Tots els diners aconseguits en les inscripcions seran entregats íntegrament a la Campanya Lluita Contra el Càncer.

El termini per a realitzar la inscripció serà de l'1 d'abril al 2 de maig de 2018,o fins arribar al límit establert per l’organització.

Podran participar en esta prova totes aquelles persones que ho desitgen, sempre i quan estiguen correctament inscrites, tant en temps com en forma. Reglament

Article 1r

Els servicis mèdics estaran ubicats a l’ambulatori, on es disposarà d'una ambulància que atendrà els atletes que ho pugen necessitar.

Article 2n

Els obsequis de la cursa s'entregaran el dia de la prova a partir de les 8h fins mitja hora abans de començar.

Article 3er

Existirà un avituallament a l’arribada.

Article 4t

El circuit estarà restringit al trànsit comptant amb membres de la Policia Local, i voluntaris per al control del mateix.

Article 5é

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els designats per l'organització. Queda totalment prohibit seguir els atletes amb moto, bicicleta, o qualsevol altre vehicle, la policia local tindrà permís per a retirar-los del circuit per a evitar possibles accidents. El recorregut és apte per a cadira de rodes.

Article 6é

Tant l'organització com els participants estaran coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents esportius.

La participació en la cursa està sota la responsabilitat dels participants. Els participants, en el moment de la inscripció, manifesten trobar-se físicament aptes per a realitzar la cursa, no obstant i això, tots els participants oficialment inscrits estaran coberts amb una pòlissa d'assegurances de responsabilitat civil per danys a tercers, així com d'accident esportiu concertada amb l’Ajuntament, que es produisquen com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova d’acord amb el Reial Decret 1428/2003, del Reglament de Circulació, requisit imprescindible per a poder participar i mai com a causa d'un patiment o tara latent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i articulat del reglament, lesió o falsificació de les dades dels participants en la inscripció ... ni les produïdes en els desplaçaments cap a la prova o des del lloc on se celebre la mateixa. Tota persona que participe en la prova sense inscriure’s correctament, quedarà fora d’aquesta assegurança.

Article 7é

Totes les persones inscrites, pel fet de participar lliure i voluntàriament accepten les normes i el present reglament, declarant trobar-se en bones condicions físiques i assumint el risc derivat de la pràctica esportiva.

Article 8é

D’acord amb els interessos promocionals de la II Volta a peu i Marxa campanya Lluita Contra el Càncer, els inscrits cedeixen de manera indefinida a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, la seua imatge i la classificació obtinguda en la cursa en qualsevol mig de difusió Internet, premsa escrita, ràdio o TV.

Patrocinadors


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu